Babzsákház - egészséges kényelem

Az egyensúly érdekében a plüssmackók többségének apró babzsákfotel van beépítve a fenekébe, így nem dőlnek el, amikor a polcra ülteted őket. Nem is hallottál még egyetlen medvét sem hátfájásra panaszkodni, igaz?

Mert a babzsák kúl, a babzsák retró, és nem utolsó sorban a babzsák nagyon kényelmes. Mivel a finom szemcsés töltelék tökéletesen felveszi az alakodat, ott támaszt meg, ahol kell, így babzsákban ülni olyan, mintha egy óriási borsóhéj biztonságot adó ölelésébe vackolnád be magad.

A babzsák felveszi a tested alakját, kedved szerint alakíthatod, így ideális tévézéshez, olvasáshoz, de akár szunyókáláshoz is.

A babzsák fotel menő dolog. A vendégek simán összevesznek, ki foglalja el a tuti pozíciót, és a leggyorsabb, aki végül belehuppan, ki se száll többé, az este végéig, úgy kell kiemelni.

Egyszóval. Ülnél. Feküdnél. Pihennél. Beszélgetnél. Olvasnál. Tévéznél. Neteznél. Ennél. Innál. Nassolnál. Szerelmeskednél. Terpeszkednél. Relaxálnál. Henyélnél. Lazulnál. Kényelmesen. Máshogy. Jobban. Extrán. Menőn. Zsákban. Fotelben. Babban. Babfotelben. Zsákbabban. Fotelzsákban. Babzsákfotelben.

 

Na de fordítsuk komolyra a szót. A babzsákok gyártását 2008-ban kezdtük el és azóta folyamatosan, évről évre figyelemmel kísérjük a vásárlóink visszajelzéseit, kéréseit, észrevételeit. Ezeket az információkat ötvözve saját tapasztalatainkkal törekedünk arra, hogy a legtökéletesebb, legstrapabíróbb babzsákokat gyártsuk, a legjobb minőségben. Folyamatosan fejlesztjük a babzsákok, babzsákfotelek gyártásához szükséges technológiákat, kutatjuk fel legjobb szöveteket, amik a legalkalmasabbak a babzsákok külső illetve belső huzatának elkészítéséhez.

Minden babzsák a mi "gyermekünk", amit fokozott odafigyeléssel és gondossággal készítünk el.

Mikor babzsákot rendelnél, de bizonytalan vagy, hogy melyik forma a legmegfelelőbb, vagy milyen huzattal kérd, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat, illetve gyere be üzletünkbe, ahol személyesen is kipróbálhatod a babzsákokat.

 Babzsákház - hempergő babzsák

 

 

 

 

Olimpiai babzsákjaink

Babzsákjaink az Olimpián Rióban

Megtiszteltetés volt a Magyar Olimpiai Csapatnak babzsákokat készíteni!

Kategóriák

Legkedveltebb termékek

Miért tőlünk?

  • Saját gyártás
  • Magas minőség
  • Megbízhatóság
  • Ügyfélszolgálat
  • Referenciák
  • Pontosság
  • Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk